fbpx
 

Soulful Walking Sessions

Ervaar de kracht en creativiteit van wandel-vergaderen

Soulful Walking Sessions – Ervaar de kracht en creativiteit van wandel-vergaderen

Geef je vergadering benen en groen!

En ervaar de kracht en creativiteit van wandel-vergaderen.

Ook zo’n hekel aan ellenlange vergaderingen? Waar beslissingen alsmaar worden uitgesteld? Agendapunten blijven terugkeren? Weer lang op een stoel binnen zitten… Dat kan ook anders.

Steeds weer blijkt uit studies dat werknemers behoefte hebben aan frisse lucht. Tegelijkertijd is het zo dat we gemiddeld 9,3 uur per dag zitten en dat is meer dan dat we slapen. Door vergaderen met wandelen te combineren komen er vele voordelen samen:

 

  • Uit je vertrouwde kader stappen zorgt voor een andere blik en geeft meer energie en genereert creativiteit.
  • Al wandelend kun je beter nadenken. Je denkt met je hoofd en je lichaam.
  • Tijdens het wandelen hoef je elkaar niet steeds aan te kijken. Emoties worden makkelijker uitgesproken. Dit bevordert de teamgeest.
  • Tijdens wandelvergaderen stap je letterlijk en figuurlijk naar een gemeenschappelijk project toe.
  • Er is tijdens wandelvergaderen sprake van beweging, interactie en de natuur. Al deze aspecten bevorderen de communicatie onderling.

 

De workshop wordt gegeven door Irina Poleacov en Christel Westgeest.
Irina en Christel zijn twee vakzusters die hun expertise en ervaring met (GZ-)psychologie, wandeltherapie, mindfulness en het leven hebben gebundeld in het landelijke netwerk ‘De Buitenpsychologen’. De belangrijkste missie van ‘De Buitenpsychologen’ is om meer collega’s, cliënten en mensen naar buiten te krijgen. In beweging en in contact met de natuur. Ze zijn zelf naar buiten gegaan, omdat die 4 (behandel)kamermuren op ze af kwamen. Gezond werken, het goede voorbeeld geven, met energie uit gesprekken komen en concrete stappen zetten samen met de mensen waarmee ze samenwerken. Christel en Irina vergaderen zelf al jaren wandelend.

 

Irina Poleacov is een ervaren, doortastende GZ-psycholoog die zich naast de gebruikelijke behandelmethoden ook gespecialiseerd heeft in wandeltherapie, equitherapie en vergevingstherapie. Practice what you preach is haar motto. Weten wat je moet doen is prachtig, maar het daadwerkelijk doen en ervaren is echte kennis.

 

Christel Westgeest is een praktische & doelgerichte psycholoog. Die op een toegankelijke en open manier haar cliënten weet te motiveren om patronen te doorbreken en nieuwe paden in te slaan. Ze combineert haar bedrijfsmatige achtergrond met een therapeutische inslag en ontwikkeling waardoor zij haar cliënten met nuchterheid en gemak tegemoet treedt.

 

Deze workshop biedt een veilige omgeving aan waarin mensen respectvol dingen delen, naar elkaar luisteren en bewust met de informatie omgaan die besproken wordt.

 

Tijdens de workshop wordt eerst kort theoretisch uitgelegd waarom wandelvergaderen werkt. Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag en gaan we in kleine groepjes uiteen om de wandelvergadering in de natuur te ervaren. Hierbij worden praktische oefeningen en methoden aangeven die meteen geoefend kunnen worden door de deelnemers en in de praktijk gebracht kunnen worden.

Wil je meer uitleg over deze workshop, over de tarieven of heb je behoefte aan andere informatie neem dan gerust contact met ons op.

Soulful Music & Mind SessionsSoulful Mind SessionsSoulful Power SessionsSoulful Movement SessionsSoulful Solution SessionsSoulful Workout SessionsSoulful Walking SessionsSoulful Relaxing SessionsSoulful Feet Sessions

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht):

Jouw vraag: