fbpx
 

Exclusieve workshop Stressreductie

Leer in 1 dag je (onbewuste) angsten te overwinnen en voortaan minder stress te ervaren.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze exclusieve workshop Stressreductie van. We gaan er een soulvolle, fantastische, energieke en zinvolle dag van maken.

Je gaat, out-of-your-comfortzone, zingen met niemand minder dan Trijntje Oosterhuis, maar je zult ook meer leren over je stressvolle gedachten, hoe je deze kunt verminderen en wat voor soort voeding je het beste kunt eten of vermijden in stressvolle periodes.

De dag is ingedeeld met drie sprekers/coaches en je gaat het geweldig vinden.

  1. Trijntje Oosterhuis: zij zal met je gaan zingen en het deel ‘zang / uit je comfortzone’ voor haar rekening nemen.
  2. Zij wordt bijgestaan door Anouk Taytelbaum: een zeer ervaren psycholoog en eigenaar van Psycholoog Amsterdam en zal alle stressvolle gedachten van die dag met je gaan onderzoeken. Trijntje en zij leren je om meer uit je comfortzone te stappen d.m.v. zang.
  3. Eva Taytelbaum: zij is voedingskundige en ‘Culinary Nutrition’ chef en zal het deel voeding op zich nemen. Zij is al jaren bezig met welke nieuwe trends er zijn op het gebied van voeding. Zij zal je leren hoe je aanpassingen kan maken in je dagelijkse routine waardoor je toch betere keuzes kunt maken.
  • Het aantal deelnemers voor deze workshop is maximaal 40 personen.
  • Het tarief bedraagt € 499,- (incl. BTW) per persoon*.
  • Dit bedrag is inclusief welkomstdrankje, biologische lunch, gezonde versnaperingen en een leuke goodiebag.
  • De workshop zal gehouden worden op een mooie locatie in Amsterdam en begint om circa 09.00 uur en eindigt rond 18.00 uur.
  • Er is gratis parkeergelegenheid.

Heb  je het bovenstaande gelezen en ga je meedoen? Mail ons via onderstaand formulier. Vraag? Mail ons. Na ontvangst van jouw gegevens ontvang je een bevestiging van je inschrijving en zullen wij verdere informatie met je delen.

* Voor bedrijfstrainingen verzoeken wij je om contact met ons op te nemen, zodat wij n.a.v. je wensen een training op maat kunnen samenstellen.

Trijntje Oosterhuis & psycholoog
Anouk Taytelbaum

voedingsdeskundige-eva-taytelbaum

Eva Taytelbaum, voedingskundige

Vraag of aanmelden voor deze workshop

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht):

Adres:

Jouw vraag: