fbpx
 

Soulful Feet

Soulful Voetreflexologie Sessions

Soulful Voetreflexologie Sessions

Voetreflexologie werkt heel ontspannend op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau en kan zowel voor de behandeling van aandoeningen, als preventief worden ingezet.

Wij spelen in op de hedendaagse trend om welzijn en geluk onder de mens te vergroten. Voetreflexologie is gericht op het bevorderen van de gezondheid en vitaliteit van de werknemer. Daarnaast wordt het als zeer energetisch ervaren. Dit alles gebeurt door middel van  een korte en effectieve voetreflexmassage van slechts 20 minuten, die op de werkplek gegeven kan worden.

Na de massage voelt de werknemer zich niet alleen ontspannen en energiek, maar zal hij/zij ook meer gemotiveerd zijn en beter presteren. Door werknemers een voetreflexmassage aan te bieden, zal deze zich gezien en gewaardeerd voelen. Werknemers voelen zich gezonder en fitter, waardoor het ziekteverzuim daalt.

Wat is voetreflexologie?
Voetreflexologie of voetreflextherapie is een natuurgeneeswijze die uitgaat van het principe dat er samenhang is tussen lichaam en geest. In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. De reflexzones corresponderen met alle organen en functies in ons lichaam.

Harmonie tussen lichaam en geest ervaren we als gezondheid. Door spanningen en bepaalde gedachtenpatronen kunnen emotionele en fysieke blokkades ontstaan. Dit kan de balans in lichaam en geest verstoren. Dit uit zich dan vaak in lichamelijk en emotionele klachten.

Impulsen
Via massage van bepaalde reflexzones, energiebanen (meridianen) en acupunctuurpunten op voeten, onderbenen en rond de knieën kunnen de corresponderende gebieden beïnvloed worden. Door de massage krijgen de zenuwuiteinden impulsen waardoor de energiedoorstroming en de doorbloeding verbeteren. Blokkades worden opgeheven. Voedingsstoffen kunnen beter opgenomen worden en afvalstoffen beter afgevoerd. Het zelfgenezend vermogen, dat ieder mens van nature heeft, wordt gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid en een vitaler gevoel.

Voetreflexologie werkt heel ontspannend op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau en kan zowel voor de behandeling van aandoeningen, als preventief worden ingezet.

Over Esther Landzaat:
Ik ben al geruime tijd werkzaam als gediplomeerd voetreflexPlus therapeut in mijn eigen praktijk in Amsterdam en Oostzaan. Daar heb ik inmiddels een goedlopende praktijk opgebouwd.

Door mijn rustige en vriendelijke uitstraling stelt ik mensen op hun gemak. Op deze manier is er snel een gevoel van vertrouwen. Dit wordt als zeer prettig ervaren door mijn cliënten.

Mijn missie is mensen helpen hun gezondheid en vitaliteit te verbeteren middels voetreflexbehandelingen. Ik zorg voor een lichter en energiek gevoel.

Vergroot het gevoel van welzijn, geluk en gezondheid van je werknemers.

Soulful Music & Mind SessionsSoulful Mind SessionsSoulful Power SessionsSoulful Movement SessionsSoulful Solution SessionsSoulful Workout SessionsSoulful Walking SessionsSoulful Relaxing SessionsSoulful Feet Sessions

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht):

Jouw vraag: