fbpx
 

Soulful Food Sessions

Voedingskundige / Health Coach Eva Taytelbaum

Ik ben een in Amsterdam gevestigde voedingskundige en ‘Culinary Nutrition’ chef die een frisse kijk biedt op holistisch leven in een moderne wereld. Ik ben gespecialiseerd in het geven van voedingsadvies, plantaardig koken en het geven van diverse workshops. Ik motiveer mensen om de transformatie naar een gezonder leven te maken.

Mijn voedingspraktijk is gebaseerd op een holistische, persoonlijke & integratieve benadering van gezondheid en welzijn. Je krijgt een beter begrip van de keuzes die je bij het eten en de levensstijl kunt maken, en hoe je deze keuzes kunt integreren in je dagelijkse leven. Samen zullen we duurzame veranderingen doorvoeren die jouw energie, vitaliteit en gezondheid en welzijn op de lange termijn zullen verbeteren.

Als gecertificeerd Culinary Nutrition instructeur en afgestudeerd Natuurvoedingskundige biedt ik o.a. de volgende workshops aan die volledig naar wens gecustomized kunnen worden.

Familiefavorieten
Veel gezinnen worstelen met het vinden van de tijd om met elkaar door te brengen op een bevredigende en zinvolle manier, vooral als kinderen ouder worden. Maar iedereen moet eten, toch? Eten als een gezin is een geweldige manier om samen quality time door te brengen en om kinderen bij het proces te betrekken, helpt het eten veel aangenamer te maken.

Ontstekingsremmend
Ontstekingsaandoeningen zijn epidemisch en mensen worden wakker met het feit dat de meeste ontstekingsaandoeningen kunnen worden verlicht, zo niet voltooid, opgelost via dieet- en levensstijlkeuzes. Voor sommigen van ons is het ongemak vluchtig terwijl voor anderen de pijn constant en chronisch is. Pijnen, obesitas, allergieën, auto-immuunziekten, hart- en vaatziekten, diabetes, huidziekten, ademhalingsproblemen en meer hebben allemaal te maken met ontstekingen.

Allergeen vriendelijk
Voedselallergieën nemen toe en hun prevalentie is van invloed op ons allemaal. Voor velen kan het overweldigend en stressvol zijn om te ontdekken dat ze een allergie hebben, of dat ze moeten leren hoe ze een familielid kunnen behandelen. Deze workshop behandelt een aantal van de meest voorkomende allergenen en biedt eenvoudige en heerlijke alternatieven die je zal inspireren en sommige van de angsten rondom het leven met allergieën verlichten.

Goede spijsvertering
Een goede spijsvertering, zoals je weet, is de wortel van onze gezondheid. Wanneer onze spijsvertering om een ​​aantal redenen verminderd is, resulteert dit in een cascade van andere symptomen. Te vaak achtervolgen mensen deze andere symptomen zonder de oorzaak te achterhalen. Door deze workshop zal je je niet alleen gevoed voelen, maar ook geïnspireerd worden om te werken aan je eigen spijsvertering!

Makkelijke maaltijd voorbereidingen
Het is etenstijd en iedereen heeft honger: maar wanneer je de koelkast opent, is er niets dan een mengelmoes van groenten waarvan je niet weet wat je ermee moet doen en je bent te moe om toch te hakken en klaar te maken. Dit gebeurt met de besten van ons. Deze workshop zal je laten zien hoe je deze situatie kan voorkomen met eenvoudige trucs om te leren plannen om gezond eten!

Eten voor goede energie
Die energiecrash van 15.00 uur komt maar al te vaak voor. Mensen krijgen honger en grijpen naar de dichtstbijzijnde kop koffie en een gebakje om de dag door te komen. Mensen hebben moeite om ‘s ochtends op te staan, de hele dag door eten ze suiker en hunkeren ze naar eten om vervolgens ‘s avonds niet in slaap te vallen en achter een scherm gaan zitten. En natuurlijk, die wake-ups van vier uur ‘s morgens terwijl de geest ronddraait. De meeste mensen realiseren zich niet eens dat ze zich in deze cyclus bevinden. En als ze er eenmaal zijn, keren ze zich vaak tot die gewoontes die het in stand houden. Deze workshop zal je geest en smaakpapillen openen om ze gedurende de dag een boost te geven.

De magie van Smoothies & Elixers
Smoothies en elixirs zijn een krachtige manier om een ​​lading voedzame voedingsmiddelen in een verrukkelijk, gemakkelijk te verteren pakket te stoppen. Inventieve, voedingsrijke smoothies kunnen levens veranderen voor mensen die overgaan op een gezondere manieren van leven en eten. Voor degenen die al goed thuis zijn in smoothies, kan het gemakkelijk zijn om in een sleur te vallen van het hebben van hetzelfde elke dag. Deze workshop heeft voor elk wat wils.

Beste gezonde ontbijten
Het oude gezegde ‘ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’ is waar: het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het vult ons aan met voedingsstoffen na een lange nacht van vasten en biedt ons de energie en focus die we nodig hebben om de dag aan te pakken. Deze workshop zal je inspireren om het ontbijt te laten tellen!

Wil je meer uitleg over een van onze workshops, over de tarieven of heb je behoefte aan andere informatie? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Soulful Music & Mind SessionsSoulful Mind SessionsSoulful Power SessionsSoulful Movement SessionsSoulful Solution SessionsSoulful Workout SessionsSoulful Walking SessionsSoulful Relaxing SessionsSoulful Feet Sessions

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht):

Jouw vraag: