fbpx
 

Soulful Workout Sessions
Sportieve ‘trainings’ workshop

Soulful Workout Sessions – Sportieve ‘trainings’ workshop

Soulful Workout Sessions

Bereik je gezamenlijke doel om meer te bewegen in slechts 2 uur.

Fit, gezond, meer energie, afvallen en meer bewegen zijn in het algemeen doelen die velen inmiddels hoog op de agenda hebben staan. We worden ons steeds bewuster van het belang om onszelf in beweging te houden. Door verschillende redenen lukt het ons toch vaak niet om dit in te passen in ons dagelijks leven. En tot overmaat van ramp schiet niet alleen het bewegen erbij in, maar lopen veel mensen rond met klachten en blessures. Helaas, een prijs die velen betaald hebben door hier geen aandacht aan te besteden.

 

Het valt ook niet mee. Als je naast je overvolle agenda ook nog eens moet gaan nadenken over een trainingsschema, wordt het al snel te moeilijk en is sporten dan wel bewegen het eerste wat er vaak bij inschiet. En het is deels ook te begrijpen. Er is vaak zo weinig tijd en daarnaast zoveel aanbod dat je door alle manieren van trainen en voedingsadviezen door de bomen het bos niet meer ziet. Als je echter teruggaat naar de basis, is trainen en ook voeding helemaal niet zo moeilijk. Als je op een gegeven moment weet wat je moet doen, kun je het overal toepassen en wordt het steeds makkelijker.

 

In mijn twee uur durende training ga je o.a. gezamenlijk leren hoe je:
  • Het totale lichaam effectief kunt trainen;
  • Je trainingen simpel houdt;
  • Korte trainingen in kan passen, zodat je snel bent maar toch effectief;
  • De standaard spiergroepen op de juiste manier traint;
  • Je core en balans traint;
  • Verschillende vormen van ademhaling kunt toepassen;
  • Zelf een trainingsschema in elkaar kunt zetten;
  • Omgaat met voeding en hoe je simpel je eigen behoefte kunt berekenen.

 

Aan het einde van deze training ben je uiteraard niet volledig afgetraind. Deze belangrijke eerste stap is er echter wel eentje die velen niet hebben gezet of er simpelweg nog steeds niet van op de hoogte zijn. Het is mijn doel om jou op een nuchtere manier, met simpele, effectieve trainingen, weer back on track te krijgen. Zodat je dit keer je doelen wel gaat halen.

 

Omdat het af en toe ook gewoon veel informatie is en om er zeker van te zijn dat je dit niet vergeet, krijg je aan het einde van de training alle informatie en nog diverse tips over voeding en fitness mee naar huis. Zo kun je thuis alles nog eens rustig nalezen.

 

Makkelijk is het zeker niet altijd, maar met de juiste informatie kan jij en je team zeker je doelen bereiken.

Wil je meer uitleg over deze workshop, over de tarieven of heb je behoefte aan andere informatie neem dan gerust contact met ons op.

Soulful Music & Mind SessionsSoulful Mind SessionsSoulful Power SessionsSoulful Movement SessionsSoulful Solution SessionsSoulful Workout SessionsSoulful Walking SessionsSoulful Relaxing SessionsSoulful Feet Sessions

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht):

Jouw vraag: