fbpx
 

Soulful Solution Sessions
De kracht van het team

Soulful Solution Sessions – De kracht van het team

Soulful Solutions Sessions

Door middel van deze workshop leer je van Aafje Beijderwellen en Paul van den Berg hoe je positieve veranderingen binnen een team kunt bewerkstelligen.

Het is algemeen bekend dat een positieve werkomgeving bijdraagt aan het welzijn en de productiviteit van de werknemer. In de weerbarstige realiteit met stress en een hoge werkdruk, is dit helaas niet altijd zo eenvoudig te realiseren. Deze workshop biedt een welkome time-out en een kans om te revitaliseren. Een moment om stil te staan bij wat je samen wilt bereiken en hoe een volgende stap in de gewenste richting eruit ziet. Tevens biedt de workshop een mogelijkheid om de al aanwezige kwaliteiten van een team verder te belichten.

 

Wij werken in deze workshop vanuit de oplossingsgerichte methodiek (De Shazer en Berg). Een doelgerichte en respectvolle aanpak om veranderingen te bewerkstellingen. Deze bewezen effectieve methodiek helpt om in korte tijd de kracht van een team te herkennen en vanuit probleemsituaties weer verder te kunnen.

 

De workshop wordt gegeven door:

 

Aafje Beijderwellen
Als GZ-psycholoog en trainer ervaart Aafje Beijderwellen veel plezier in het ondersteunen van mensen in het (her)vinden van hun eigen kracht en behoeftes. In het werken met individuen en groepen heeft zij keer op keer ondervonden dat ieder mens te allen tijde krachtbronnen ter beschikking heeft. Hoe moeilijk de situatie ook lijkt. Het helpen voortbouwen op sterke kanten staat in haar werk dan ook vaak centraal. Humor en een open houding zijn daarbij ingrediënten die helpen om tot een gelijkwaardige en veilige relatie te komen.

 

Paul van den Berg
Een ervaren GZ-psycholoog en coach/trainer die werkzaam is in zijn eigen praktijk. Hij heeft zich gespecialiseerd in de oplossingsgerichte gespreksvoering. Met veel plezier coacht en behandelt hij uiteenlopende mensen en groepen en geeft hij trainingen. Telkens wordt hij weer verrast door de creativiteit van mensen om oplossingen te vinden en verder te komen. Zijn aanpak kenmerkt zich door een open, opmerkzame en doelgerichte houding.

 

De workshop zorgt voor:

  • Een groter bewustzijn van de krachten van het team en wat er al goed werkt.
  • Meer helderheid over visie en doelen van het team.
  • Het versterken van onderlinge samenwerking en communicatie.
  • Focus op concrete acties om de werkprocessen te verbeteren.
  • Een persoonlijke benadering waardoor elk teamlid met voor hem of haar dagelijks toepasbare, nuttige tips, technieken en ideeën de workshop verlaat.
  • Het ervaren van meer plezier met elkaar.

 

Wij bieden een workshop die bovenal leuk is en energie geeft. Onze workshop wordt op maat gemaakt en sluit aan op de wensen van het team.

Wil je meer uitleg over deze workshop, over de tarieven of heb je behoefte aan andere informatie? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Soulful Music & Mind SessionsSoulful Mind SessionsSoulful Power SessionsSoulful Movement SessionsSoulful Solution SessionsSoulful Workout SessionsSoulful Walking SessionsSoulful Relaxing SessionsSoulful Feet Sessions

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht):

Jouw vraag: