fbpx
 

Soulful Power Sessions
Versterk de emotionele
veiligheid op de werkvloer

Soulful Power Sessions – Versterk de emotionele veiligheid op de werkvloer

Soulful Power Sessions

Organisaties anno 2018
Anno 2018 wordt er veel van jou als werknemer of werkgever verwacht. Om hier op in te spelen heeft creatief therapeut Leonoor van der Sloot, in overeenstemming met de Lean filosofie, de workshop ‘Soulful Power Sessions’ ontwikkeld. Deze workshop is bedoeld om de processen tussen de individuen binnen een team te optimaliseren door het versterken van de emotionele veiligheid op de werkvloer. Emotionele veiligheid is van het grootste belang om stress gerelateerde klachten te voorkomen en het meeste uit de werknemers te halen.


Negatieve patronen binnen het team in beeld krijgen en doorbreken
We kennen allemaal die collega die altijd zijn uiterste best doet om anderen tevreden te stellen, maar daar zijn of haar eigen werk onder laat lijden. Die collega die zich niet ziek durft te melden uit angst voor scheve blikken of die manager die je maar niet kunt aanspreken, omdat hij altijd belangrijkere zaken aan zijn hoofd lijkt te hebben. Door middel van organisatieopstellingen en creatieve werkvormen wordt duidelijk waar de schoen wringt.

 

De doelstelling van deze workshop is dat jouw team aan het eind van de workshop negatieve patronen binnen het team in beeld heeft gebracht en jou de tools geeft om deze te doorbreken met een prettigere en productievere werksfeer als gevolg.

 

Leonoor van der Sloot heeft als creatief therapeut al vele jaren ervaring met systemisch werk en weet als geen ander hoe belangrijk vertrouwen in elkaar en in jezelf is, om goed te kunnen functioneren en plezier te hebben in wat je doet. Met haar directe aanpak weet zij de vinger op de zere plek te leggen. Met humor en creativiteit weet zij een zeer prettige sfeer te creëren, waardoor ook het behandelen van moeilijke thema’s makkelijker wordt.

Aan het eind van de workshop voel je je weer een team en worden de sterke kanten van ieder individu versterkt door de teamgenoten.

Wil je meer uitleg over deze workshop, over de tarieven of heb je behoefte aan andere informatie? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Soulful Music & Mind SessionsSoulful Mind SessionsSoulful Power SessionsSoulful Movement SessionsSoulful Solution SessionsSoulful Workout SessionsSoulful Walking SessionsSoulful Relaxing SessionsSoulful Feet Sessions

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht):

Jouw vraag: