fbpx
 

Soulful Mind Sessions

Geen faalangst meer op het werk

Soulful Mind Sessions – Workshop door Anouk Taytelbaum

Soulful Mind Sessions

Anouk Taytelbaum biedt in deze workshop een veilige omgeving aan, waarin mensen respectvol dingen delen, naar elkaar luisteren en bewust met de informatie omgaan die besproken wordt.

Stress
Waarom deze workshop? Denk eens terug aan de mooiste momenten in je leven. Dan ben je vrij van stress, gedachten, piekeren, malen, tijd, plannen en spijt. Met deze workshop leert Anouk je om weer vrij te zijn van alle stressvolle gedachten.

Met de komst van alle verschillende vormen van (social) media moeten we altijd maar bereikbaar zijn en daardoor staan we nooit meer stil. We staan letterlijk en figuurlijk de gehele dag aan. Met grote gevolgen voor het fysieke lijf, het brein en het psychisch welbevinden.

 

Extra motivatie
Als je wel wat extra motivatie kunt gebruiken, kun je bij onze workshop een mix van verschillende direct toepasbare methoden leren om je manier van denken te veranderen. Algemeen doel van de workshop is het onderzoeken en vergroten van je zelfvertrouwen en minder stressvolle gedachten te hebben. We gaan aan de slag met het leren om positiever te denken, minder te piekeren of te twijfelen, minder waarde te hechten aan wat anderen vinden en leren keuzes te maken op basis van eigen kracht en overtuiging. En zet je zelf ook eens een dagje uit en gun het jezelf om te genieten van het leven!

 

Over Anouk Taytelbaum
Anouk Taytelbaum is oprichter van Psycholoog Amsterdam. Zij is daarnaast zelf ook een zeer gedreven psychologe en hanteert inmiddels diverse psychologische methodieken, zoals The Work van Byron Katie, faalangstmethodieken en emotionally focused therapy. Deze methodieken zijn een toegevoegde waarde voor jou als persoon en een verrijking voor je omgeving. Anouk heeft veelvuldig workshops gegeven in The Work van Byron Katie. Zij vindt dit een geweldige methode om stressvolle gedachten te onderzoeken. Anouk is enthousiast, gedreven, direct en eerlijk. Zij zal door de verbinding die ze samen met jou en jouw team maakt, zorgdragen voor een geweldige dag.

Wil je meer uitleg over een van onze workshops, over de tarieven of heb je behoefte aan andere informatie? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Soulful Music & Mind SessionsSoulful Mind SessionsSoulful Power SessionsSoulful Movement SessionsSoulful Solution SessionsSoulful Workout SessionsSoulful Walking SessionsSoulful Relaxing SessionsSoulful Feet Sessions

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht):

Jouw vraag: